O NAMA

O NAMA

Dobrodošli u Capital Hotel garni, novi objekat inovativnog dizajna sa četiri zvezdice, u strogom centru našeg glavnog grada, Beograda. Ukoliko ste ljubitelj urbanog dizajnerskog enterijera i sofisticiranog ambijenta, a želite da iskoristite sve prednosti smeštaja u centralnoj gradskoj zoni, naš hotel je pravi izbor za Vas.


Capital Hotel garni nalazi se neposredno uz Knez Mihailovu ulicu, omiljenu beogradsku destinaciju za šetnju i šoping. Na korak je od ulice Kralja Petra, jedne od najstarijih u Beogradu, koja na svakom koraku priča bogatu istoriju našeg grada. Park Kalemegdan je na tri minuta hoda, a u blizini je i potpuno novi, ekskluzivni šoping centar “Rajićeva”. Ne posedujemo privatni parking već se nadomak hotela nalaze 2 garaže koje se naplaćuju po satu, jedna u šoping centru „Rajićeva“, a druga „Obilićev venac“. Hotel je odlično povezan sa aerodromom, lociran je i u neposrednoj blizini novog poslovnog dela grada, Novog Beograda.

Naš hotel predstavlja mirnu oazu u samom centru svih dešavanja u Beogradu. Pored luksuznog smeštaja u moderno dizajniranom prostoru, nudi ponešto za svakog gosta, bilo da dolazite poslovno ili je u pitanju privatna turistička poseta.

Uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu i pronađite svoje mesto u jednoj od naših 36 soba. Tu smo da Vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim!