2005
capital hotel logo
zvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

O nama

Vaše omiljeno mesto. Naša porodična priča.
VIDI
REZERVIŠI
rezervisi ikonicacrni prsten

O NAMA

Dobrodošli u Capital Hotel garni, objekat inovativnog dizajna sa četiri zvezdice, u strogom centru našeg glavnog grada, Beograda. Ukoliko ste ljubitelj urbanog dizajnerskog enterijera i sofisticiranog ambijenta, a želite da iskoristite sve prednosti smeštaja u centralnoj gradskoj zoni, naš hotel je pravi izbor za Vas.
Capital Hotel garni nalazi se neposredno uz Knez Mihailovu ulicu, omiljenu beogradsku destinaciju za šetnju i šoping. Na korak je od ulice Kralja Petra, jedne od najstarijih u Beogradu, koja na svakom koraku priča bogatu istoriju našeg grada. Park Kalemegdan je na tri minuta hoda, a u blizini je i ekskluzivni šoping centar “Rajićeva”. Ne posedujemo privatni parking već se nadomak hotela nalaze 2 garaže koje se naplaćuju po satu, jedna u šoping centru „Rajićeva“, a druga „Obilićev venac“. Hotel je odlično povezan sa aerodromom, lociran je i u neposrednoj blizini novog poslovnog dela grada, Novog Beograda.

O NAMA

Naš hotel predstavlja mirnu oazu u samom centru svih dešavanja u Beogradu. Pored luksuznog smeštaja u moderno dizajniranom prostoru, nudi ponešto za svakog gosta, bilo da dolazite poslovno ili je u pitanju privatna turistička poseta.Uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu i pronađite svoje mesto u jednoj od naših 48 soba. Tu smo da Vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim!

Kontakt

telefon
TELEFON
+381 69 1400 200
mapa
Adresa
Cara Lazara 3, Beograd
e-mail
E - Mail
info@capitalhotel.rs
Vasa poruka
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
© Garni Capital Hotel
MADE BY NEDELKOV

Pronadjite vašu sobu

Udobne sobe su uvek spremne
za vasu posetu